MARKED & AKTIVITETER

Marked

 

I år vil det bli et eget markedsområde på museumsområdet tilknyttet spelet. Lokale lag & foreninger, produsenter og aktører innenfor kulturbasert næring, reiseliv, kunst og kultur vil være representert. Det blir aktiviteter for både store og små. På ukedager vil markedet være åpent fra kl. 18.00, og i helg (lørdag og søndag) vil det være åpent fra kl. 12.00. Man trenger ikke å ha billett til spelet for å besøke markedet. Velkommen til et idyllisk marked ved Museet Kystens Arv! (Mer informasjon kommer).

Aktiviteter

 

UKE33 – Kunst og Landskap
Arbeid i og med naturen på Gamle Helset Gård i Stadsbygd.

 

Åpning av UKE33 for publikum
Lørdag, 19.08.2017 kl. 15:00 med taler, musikk, omvisning på området og kaffe og kaker.

 

For mer informasjon trykk her!

 

Fruene i Fjøset er en sjarmerende Landhandel i et Fjøs i en Hage på Stadsbygd.  Vi har en enkel kafè med kaffe og kaker, og kan tilby lunsj og middag på forhåndsbestilling (min. 8 stk), vi har norske og nordiske merker innen klær, sko og interiør, og et lite utvalg lokale håndverksprodukter og kunst.  Rundt Fjøset ligger en trivelig hage, og servering skjer gjerne utendørs når været tillater det.  Vi ligger en 15minutters gåtur unna både Museet Kystens Arv og båthavna på Stadsbygd, eller 4 min med bil.

 

Anbefaler å kombinere besøket med en rusletur i hagen, eller til fuglekikkertårnet i Grønningsbukta (vi kan ordne guidet fuglekikking på bestilling!). Tlf. 93048071

 

Hjertelig velkommen til en trivelig handel med litt attåt!! 

 

For mer info, se vår Facebook-side og blogg.

E-post

Adresse:
Museet Kystens Arv
Myrssjøen 44, 7105 Statsbygd

Facebook

Arrangør:
Stiftelsen
Den siste viking

+47 958 62 764

Foto:
Bernt Brevik,
Petter Bueng, Marianne Dybdahl